Warm aanbevolen

Ter voorkoming van medicalisering en therapeutisering van levensvragen, hetgeen bij psychologen en psychiaters sneller aan de orde lijkt te komen, is de drempel op weg naar het filosofisch consult niet alleen minder hoog, maar ook geheel onvoorwaardelijk.

Het gaat bij levensvragen, bijvoorbeeld, immers niet zozeer om "een probleem" dat opgelost moet worden, maar veel eerder om een gesprek met een maatje, een professionele vriend of vriendin, die helpt om de vragen, door welke omstandigheden dan ook opgeworpen, te relativeren, te analyseren en te plaatsen in de context van het leven van alle dag.

Na jaren van zakelijk succes, maar wel gedurende een intensief en "stressig" leven, heeft Catharina de Haas mij geholpen om eindelijk eens voor mijzelf te kiezen en de mogelijkheden voor de nabije toekomst op een rijtje te krijgen, te structureren en te prioriteren.

Tot op vandaag ben ik haar dankbaar voor deze uitgestoken hand.
Filosofisch consult? Door mij wordt het warm aanbevolen.

Aat Vos - zelfstandig ondernemer

 

Kan de filosofisch consulent mij helpen?
Kan een bedrijf een beroep op de filosofische praktijk doen?
Lezingen
Wie is Catharina de Haas?
Home Wilt u meer weten over de filosofische praktijk van Catharina de Haas? Tarieven in de filosofische praktijk van Catharina de Haas Extra
Wat kunt u verwachten?
Uit de praktijk
De meest gestelde vragen