Kan de filosofisch consulent mij helpen?
Kan een bedrijf een beroep op de filosofische praktijk doen?
Lezingen

Kan de filosofisch consulent mij helpen?

De filosofische praktijk is er voor iedereen die het gevoel heeft dat er ‘iets moet veranderen’, voor iedereen die een (moeilijk) besluit moet nemen of een probleem wil voorleggen aan een onafhankelijke, betrouwbare en inspirerende consulent.

Filosofisch consult? Door mij wordt het warm aanbevolen.

Aat Vos - zelfstandig ondernemer
Lees verder>

Overweegt u een scheiding? Kom eerst praten in mijn praktijk. Pas als alle mogelijkheden zijn doorgewerkt, kunt u een verstandig besluit nemen.
Ook voor hulp bij rouwprocessen en voor een life review kunt u in mijn praktijk terecht.

Eén van de gedachten achter het filosofisch consult is dat ieder mens een soort ‘kelder’ heeft waarin van alles en nog wat wordt opgeslagen. Is het tijd om daar eens opruiming te houden? Catharina de Haas helpt daarbij.

Samen met de cliënt ontrafelt ze ingewikkelde zaken door buiten de gangbare denkpatronen te kijken. Ze luistert in absoluut vertrouwen, velt geen enkel moreel oordeel, maar stelt verhelderende vragen die de cliënt bewust maken van hoe problemen eigenlijk echt in elkaar steken. ‘Bewustwording’ is een sleutelwoord in de filosofische praktijk.

Cliënten die andere hulp nodig mochten hebben, kunnen via Catharina de Haas worden doorverwezen naar een notaris, psychiater, psycholoog of naar andere deskundigen uit haar netwerk.

Wie is Catharina de Haas?
Home Wilt u meer weten over de filosofische praktijk van Catharina de Haas? Tarieven in de filosofische praktijk van Catharina de Haas Extra
Wat kunt u verwachten?
Uit de praktijk
De meest gestelde vragen